PUSSY POWDER

Hemma
 
I fredags skrev jag min första tenta på universitetet. Sen åkte vi hem till Dalarna över helgen. Jag uppskattar det verkligen så mycket. Det är mysigt att åka genom landsbygden, stanna på samma mack varje gång och köpa samma fika som sist. Vi kom hem till gården och åt middag med familjen, rundade av med en GT hos mormor och morfar. Sen flöt helgen på med många besök och ännu mer fika. Som vanligt, och som sig bör. Saker förändras, vi blir äldre och det känns bra att checka in då och då.  
 
Det fanns en del att fundera på. Det finns det ju alltid, och jag har så mycket lättare att få ordning på saker och ibland till och med lösningar, när jag pratar med dem. Ni vet dem där som finns, som alltid funnits. Dem som jag önskar att alla får ha en och gärna fler av. Med dem så försvinner saker bara genom att prata om det, och andra blir lite lättare att förstå sig på. 
 
Att åka hem ger också lite grepp om tiden, stegen, på målen och livet. Ens gamla jag och ens nya. Hur de sitter ihop på ett fint sätt och att det är en lyx att ha fler hem som en tycker om så mycket och som bygger ens identitet och fyller den med mening. 
 
Så härligt hade jag det hemma. Bland glasswienerbröd, kaffe och värme. Nu är jag tillbaka i Östersund med frysen full i tunnbröd. Redo för allt.